EsettanulmanyokAjanlatokReferenciak

 Ha azt sem tudja, mi az a CMS, az ajánlatunk Ă–nnek szĂłl!


Ha azt sem tudja, mi az a CMS, az ajánlatunk Önnek szól!

Rendezvény-fotó ajánlatMinden honlap halála az elhagyatottság. Ha Önnek kevés ideje van, nincs meg a megfelelĹ‘ technikai felkészültsége vagy egyszerűen csak szívesebben foglalkozna bármi mással, mint egy honlap „babusgatásával”, akkor nem kell mást tennie, mint választani egyet alábbi csomagjaink közül!

„Kényelem” csomagunk a Joomla rendszer teljes kezelését magában foglalja, és bár cikkeket írni és fotókat keresni továbbra sem tudunk ön helyett, megírt szövegeit és képanyagát idĹ‘rĹ‘l idĹ‘re elhelyezzük honlapján, az új cikkek megjelenésekor küldünk hírlevelet a felhasználóknak illetve elvégezzük a rengeteg hozzászólás moderációját. Hiszen például az inkorrekt hozzászólásokat, kéretlen hirdetéseket, téves ismétléseket is ki kell szűrni valakinek.
Mindemellett, a háttérben folyamatosan frissítjük a honlap nyílt forráskódú szoftverét, ügyelünk rá, hogy illetéktelenek ne tehessék be a lábukat a hátsó ajtón át a „házba”. Mivel azonban az interneten teljes biztonság soha nem létezhet, odafigyelünk arra is, hogy honlapja mindig azt mutassa, amit szükséges – a sérült, módosított adatokat visszaállítjuk eredeti állapotukba.Ha van kész promóció, mely feltölthetĹ‘, mi feltöltjük Önnek, ha módosítani szeretne a jelenlegi menü megnevezésein, vagy hozzáadni új menüpontokat, esetleg törölni egyet-egyet, ezt is megtesszük.

„Komfort” csomagunk kiválasztása esetén mi kezeljük feltöltendĹ‘ kép- és szöveganyagát, elhelyezve azokat a meglévĹ‘ szerkezetben. Képeit hozzáigazítjuk, a lehetĹ‘ leggyorsabb internetes megjelenés érdekében. Ez a csomag nem csak a cikkek kezelésében segít, hanem emellett a nyílt forráskódú rendszerek esetében igen fontos biztonsági kérdésekre is ügyel: folyamatos verziókövetéssel és a biztonsági rendszer felülvizsgálatával óvjuk honlapját és felhaszánlóit a hackerektĹ‘l és mellnagyobbító - pénisznövelĹ‘ spammerektĹ‘l.

„Biztonság” – ez a minimum, amit az ember a Joomla-tól elvár. A megfelelĹ‘ biztonsághoz azonban nem csak korrekt webszerver-beállítások, de a szoftver felügyelete is szükséges. Ön fejlessze kényelmesen honlapjának tartalmát, mi pedig gondoskodunk arról, hogy adatai biztonságban legyenek a hackerektĹ‘l.

Nem árulunk zsákbamacskát, tudnia kell, hogy bizonyos tevékenységek több munkát igényelnek, mint mások. BĹ‘vítményeket telepíteni, a honlap szerkezetét megváltoztatni vagy a rendszert költöztetni sok munkát jelent, és mivel ezek ritkán elĹ‘forduló tevékenységek, havi díjazásunk nem tartalmazza ezek végrehajtását.

*Korrektúra forduló: Ön átadja nekünk a kész szöveget és képet, mi feltöltjük a honlapra, majd visszajelzünk önnek, hogy ellenĹ‘rizze le. A következĹ‘ forduló ekkor kezdĹ‘dik, a fordulók pedig akkor zárulnak le, mikor Ön elfogadja a cikket aktuális állapotában. A tartalmi-, stiláris- és helyesírás-ellenĹ‘rzést célszerű még az internetes feltöltés elĹ‘tt elvégezni, ugyanis a honlapra a kapott szöveg kerül.

Az alábbi táblázatban megtekintheti árainkat!

 

„Biztonság”

„Komfort”

„Kényelem”

Verziókövetés (biztonsági szempontól fontos friss szoftververziók figyelése és szükség esetén telepítése, biztonsági problémák esetén visszaállítás, rendszerleállás esetén a szoftver ellenĹ‘rzése)

Cikkek kezelése (új cikk felvitele, régi szerkesztése egy korrektúra-fordulóval*, vagy ha a szövegben általunk vagy a rendszer által okozott hiba van) Tartalmazza a képek feltöltését, méretezését, beillesztését (korrekciót, színbeállítást, retusálást egyedi díjazás alapján vállalunk)

Hírlevelek kezelése: Havi 1 db új hírlevél létrehozása, a honlapról cikkek és képek beillesztésével együtt, 1 korrektúra-fordulóval*. Hírlevél kiküldése jóváhagyás után.

Promóciók kezelése: kész promóciók feltöltése, beállítása a meglévĹ‘ helyekre. (Úgy promóciók tervezése és programozása egyedi díjazás alapján)

Menüpontok szerkesztése (szerkezeti felépítést nem érintĹ‘ változtatások)

Felhasználói adminisztráció: felhasználói problémák kezelése, téves regisztrációk törlése, hírlevél-leiratkozók kezelése

Hozzászólások moderálása a „Kérdések és válaszok” részben

Árak:

15 000.-

30 000.-

48 000.-Honlapok: Magyar Pénzverő Zrt.

Jelenlegi, harmadik változatában 2006-ban indítottuk útjára a Magyar PénzverĹ‘ Zrt. honlapját, mely a modern technológiát ötvözi a klasszikus, elegáns grafikával és a gazdag tartalommal.Honlapok: Csepel RG Klub

A Csepeli Ritmikus Gimnasztika klub honlapját szponzoráció keretében terveztük meg, és folyamatosan működtetjük.