EsettanulmanyokAjanlatokReferenciak


2010-06-30 - Fórum, spam nélkül

Az utóbbi idĹ‘ben rengeteg fórum-szoftver érhetĹ‘ el az interneten, legtöbbjük nyílt forráskódú és ingyenesen felhasználható. Sajnos gyakran találkozom olyan honlapokkal, melyek fórumait elárasztja a spam, vagyis a kéretlen üzenet. Hogyan védekezhetünk az irdatlan mennyiségű kéretlen fórum-hozzászólás küldĹ‘ivel szemben?

Tovább
 
2010-06-28 - Hírlevél 1 x 1

Ha cége életében változások állnak be, akkor érdemes ezeket a pozitív dolgokat tudatnia korábbi és leendĹ‘ megbízóival. Az ilyen kommunikáció költséghatékony módja az e-mailben küldhetĹ‘ hírlevél.

Tovább
 
2010-01-14 - Nilsson "csodalencséje"

Mikor a Digitális fotó magazin címlapján megláttam Nilsson ismert képét, kíváncsian vettem meg a lapot, hogy ennyi év után felmerül-e legalább egy fényképészben, hogy valami nem stimmel? Mert hogy is gondolhatnánk, hogy bármekkora művészetpártoló anya is kockáztatná 20 hetes magzata, születendĹ‘ gyermeke egészségét egy szép könyvborítóért?

Tovább
 
2009-02-15 - Ha már fáj... A teniszkönyök projekt

Adott három különféle ín-betegség, valamint adott e három betegségre egy új gyógymód. Hogyan válik egyre népszerűbbé hazánkban is a világhírű Biomet® orvostechnikai cég terápiás megoldása?

Tovább
 
2009-01-27 - A magányos honlap esete

Ki ne szeretné, ha a hirtelen született gondolatai azonnal megjelennének honlapján, és nem merülnének feledésbe? Mi szükséges az ad hoc ötletek azonnali megjelenítéséhez?

Tovább