EsettanulmanyokAjanlatokReferenciak

 A magányos honlap esete


Fórum, spam nélkül


Hírlevél 1 x 1


Nilsson "csodalencséje"


Ha már fáj... A teniszkönyök projekt


A magányos honlap esete


Ki ne szeretné, ha a hirtelen született gondolatai azonnal megjelennének honlapján, és nem merülnének feledésbe? Ez a gyorsaság azonban vagy fejlesztői hozzáértést, vagy alapismeretekkel is működtethető kezelőfelületet kíván. A szakértelmet éppúgy biztosíthatja egy képzett munkatárs, mint egy karbantartási szerződés, viszont mindkettőnek folyamatos költség igénye van. Ha nem akarunk újabb költségeket, akkor olyan tartalomkezelőre van szükségünk, amit egy számítástechnikai alapismeretekkel rendelkező ember használni tud.

Szeretjük a színházat, szívügyünk a művelődés támogatása, ezért szponzoráció keretében készítettünk logót és honlapot a FŐNIX Művészeti Műhely részére, sőt úgy két évig  a honlap karbantartását is elvégeztük.

Lássuk nagyítva!Az együttműködés azonban kisiklott, mikor az ad hoc ötletek azonnali megjelenítése meghaladta lehetőségeinket. Előbb csak párhuzamosan futtatott kétféle oldalt működtetett a tulajdonos, az eredetit a tartalom frissítése nélkül, az újat pedig az aktuális eseményeket bemutatva. Amikor a teljesen magára hagyott eredeti oldalt meghackelték, kérésére az oldalt bezártuk.


Lássuk nagyítva!Ettől kezdve másodlagossá vált az egységesség, az igényes színpadi munkát idéző látvány, kellő szakértelem híján, és az innen-onnan ollózott kódokat egy oldalba illesztve ez nem is lehetséges. Sajnos a grafikát sem kímélte a beavatkozás, az egyébként remek szlogent: "Tűzzel játszunk" sikerült egy alkalmatlan betűtípust kiválasztva a logóhoz biggyeszteni.
 

Honlapok: Csepel RG Klub

A Csepeli Ritmikus Gimnasztika klub honlapját szponzoráció keretében terveztük meg, és folyamatosan működtetjük.honlapok: teniszkönyök.hu

Két oldal mélységű honlap, melynek nyitóoldala ismerteti a kórképeket és a már létező orvosi kezelést, valamint megadja a lehetőséget az olvasónak a cég által a problémára kínált újszerű megoldás megismerésére, egy kattintás árán.Egyedi fórum modul

Ez az egyedi fórum modul felhasználható bármely általunk épített honlapban, alkalmas felhasználói visszajelzések fogadására és egyszerű csevegésre is.Honlapok: Magyar Pénzverő Zrt.

Jelenlegi, harmadik változatában 2006-ban indítottuk útjára a Magyar Pénzverő Zrt. honlapját, mely a modern technológiát ötvözi a klasszikus, elegáns grafikával és a gazdag tartalommal.