EsettanulmanyokAjanlatokReferenciak

 FĂłrum, spam nĂ©lkĂĽl


Fórum, spam nélkül

Hírlevél 1 x 1


Nilsson "csodalencséje"


Ha már fáj... A teniszkönyök projekt


A magányos honlap eseteAz utóbbi idĹ‘ben rengeteg fórum-szoftver érhetĹ‘ el az interneten, legtöbbjük nyílt forráskódú és ingyenesen felhasználható. Ez rendkívül költségkímélĹ‘ a komoly erĹ‘forrásokkal nem rendelkezĹ‘ cégek számára, mivel így Ĺ‘k is részévé tudják tenni ezt  az eszközt stratégiájuknak.
Az interneten szörfölve gyakran találkozom olyan honlapokkal, melyek fórumait elárasztja a spam, vagyis a kéretlen üzenet.
Hogyan védekezhetünk az irdatlan mennyiségű szexuális kiegészítĹ‘ és serkentĹ‘szer-ajánlat és hamis gyógyszer-vásárlási lehetĹ‘ség küldĹ‘ivel szemben?

A képlet:

Minél ismertebb a kiválasztott fórum-motor, annál valószínűbb, hogy a spam-küldĹ‘k kitaláltak olyan robotokat, melyek képesek a felhasználói felület átlépésével üzeneteket elhelyezni ott.

Minél kevésbé ismert a fórum-motor, annál valószínűbb, hogy olyan biztonsági réseket találunk benne, melyek révén a fenti ügyeskedés szintén véghez vihetĹ‘.

Jogos tehát a kérdés: mit válasszak?

Az ismertebb fórum-motorok hosszabb ideje használatban vannak, fejlesztĹ‘ik nagyobb tapasztalattal bírnak e téren, tehát, ha nincs erĹ‘forrás egyedi motor létehozására fórumának felépítéséhez, akkor célszerű mégis az ismertebbeket választani.

Ha viszont az ismertebb motort választja, akkor annak beállításait jól át kell nézni és csak azután nyilvánossá tenni, miután gondosan letesztelték a szoftver működését.

Mire ügyeljünk a beállításoknál?

Minden fórum beállításainál van két olyan pont, amire spam szempontból nagyon nagy figyelmet kell fordítani.

  1. Regisztráció: a captcha rendszerek használatával a robotok jelentĹ‘s része alkalmatlanná válik feladatának ellátására, hiszen ezen"botok" nem képesek úgy értelmezni a látott képet, mint az emberi agy. Ha a rendszer generál jelszót a felhasználónak valamint ezzel párhuzamosan a felhasználói hozzáférést elsĹ‘ használat elĹ‘tt aktiválni kell, akkor pedig -elméletben- az így létrejött szűrĹ‘-rendszer az összes robotot kiszűri az oldalról.
  2. Üzenet küldése/válaszüzenet:ügyeljen rá, hogy az egyes fórumtémákhoz való hozzáférés korlátozható legyen! Az olvasást célszerű mindenkinek elérhetĹ‘vé tenni, de a hozzászólások írását és a válaszolást, privát üzenetek küldését csakis és kizárólag regisztrált tagoknak érdemes engedélyezni.

A fentiek figyelembevételével az Ön fóruma is biztonságos hely lehet.Egyedi fĂłrum modul

Ez az egyedi fórum modul felhasználható bármely általunk épített honlapban, alkalmas felhasználói visszajelzések fogadására és egyszerű csevegésre is.Hírlevél 1 x 1

Ha cége életében változások állnak be, akkor érdemes ezeket a pozitív dolgokat tudatnia korábbi és leendĹ‘ megbízóival. Az ilyen kommunikáció költséghatékony módja az e-mailben küldhetĹ‘ hírlevél.Honlapok: Magyar Pénzverő Zrt.

Jelenlegi, harmadik változatában 2006-ban indítottuk útjára a Magyar PénzverĹ‘ Zrt. honlapját, mely a modern technológiát ötvözi a klasszikus, elegáns grafikával és a gazdag tartalommal.Honlapok: Csepel RG Klub

A Csepeli Ritmikus Gimnasztika klub honlapját szponzoráció keretében terveztük meg, és folyamatosan működtetjük.honlapok: teniszkönyök.hu

Két oldal mélységű honlap, melynek nyitóoldala ismerteti a kórképeket és a már létezĹ‘ orvosi kezelést, valamint megadja a lehetĹ‘séget az olvasónak a cég által a problémára kínált újszerű megoldás megismerésére, egy kattintás árán.Ingyen van?

Ha azt a honlapot, amivel pénzt szeretnének keresni, olyan helyre rakják, ami ingyen van, akkor hamarosan azzal szembesülhetnek, hogy a fejlécben, láblécben és az oldal egyéb részein a konkurencia hirdetései tobzódnak. Ilyenkor aztán kiderül, valójában mi van ingyen.