EsettanulmanyokAjanlatokReferenciak


2010-11-18 - Jegyzetek

Mi történik, amikor a fejlesztőre rátelefonál az asszony? Megszakítja munkáját és azonnal lázasan jegyzetelni kezd! Hogy mit? Egy kattintás és megmutatom!

Tovább
 
2010-05-25 - HosszĂş domain - hosszĂş kĂ­n

Pár napja egy barátom meg akarta mutatni egyesülete új honlapját. Épp nem voltunk internet közelben, így csak felírtam egy fecnire a címet, amelyet később, otthon néztem meg.

Tovább
 
2010-05-18 - Ingyen van?

Ha azt a honlapot, amivel pénzt szeretnének keresni, olyan helyre rakják, ami ingyen van, akkor hamarosan azzal szembesülhetnek, hogy a fejlécben, láblécben és az oldal egyéb részein a konkurencia hirdetései tobzódnak. Ilyenkor aztán kiderül, valójában mi van ingyen.

Tovább
 
2009-02-15 - A Tudås Átka!

Böngészve az internetet még manapság is könnyen botlok olyan honlapokba, melyek a "fĹąt, zenél..." elvét követik. Unalmas, öncélú animációk, melyek a felhasználót megvárakoztatják, vagy épp olyan menük, melyeket a felhasználónak kell megtalálnia a képernyőn.

Ismerős a dolog? Ön is kereste már a kezelőszerveket, miközben fontos lett volna, hogy sürgősen hozzájusson az információhoz? Ilyenkor az ember azt kívánja, bárcsak bekerülne a BTK-ba a szándékos időrablás, mint bĹąncselekmény!

Tovább