EsettanulmanyokAjanlatokReferenciak

 A TudĂĄs Átka!


Jegyzetek


HosszĂş domain - hosszĂş kĂ­n


Ingyen van?


A Tudås Átka!


Böngészve az internetet még manapság is könnyen botlok olyan honlapokba, melyek a "fĹąt, zenél..." elvét követik. Unalmas, öncélú animációk, melyek a felhasználót megvárakoztatják, vagy épp olyan menük, melyeket a felhasználónak kell megtalálnia a képernyőn.

Ismerős a dolog? Ön is kereste már a kezelőszerveket, miközben fontos lett volna, hogy sürgősen hozzájusson az információhoz? Ilyenkor az ember azt kívánja, bárcsak bekerülne a BTK-ba a szándékos időrablás, mint bĹąncselekmény!

A napokban olvastam Weiser István írását a kopogókról és a hallgatókról, és az általa felidézett, Elisabeth Newton által 1990-ben a Stanfordon végzett érdekes kísérlet tanulságai itt is témába vágnak.

A plusz információ, melynek birtokában vagyunk egy honlap elkészítésekor, miszerint mi tudjuk, mi-hol található, megnehezíti számunkra, hogy beleképzeljük magunkat egy, a felépítésünket, rendszerünket nem ismerő látogató helyébe. Mi azt gondoljuk, hogy valamit brilliáns és egyszerĹą módon elérhetővé tettünk, holott az, aki nem tudja, hogy a mi brilliáns és egyszerĹą felbukkanó menünket hol kell keresnie, órákat költ el az oldalon kattintgatással, miközben a felmenőinket szidja. Ez a tudás átka!

Hogyan előzhetjük meg, hogy az átok hasson ránk?
Kerítsünk boszorkányt, hogy távolítsa el az átkot?
Hívjuk Lui padret, aki majd eltávolítja az átkot és a boszorkány rontását?
Egy másik varázslót esetleg?

Honlapok: Csepel RG Klub

A Csepeli Ritmikus Gimnasztika klub honlapját szponzoráció keretében terveztük meg, és folyamatosan mĹąködtetjük.honlapok: teniszkĂśnyĂśk.hu

Két oldal mélységĹą honlap, melynek nyitóoldala ismerteti a kórképeket és a már létező orvosi kezelést, valamint megadja a lehetőséget az olvasónak a cég által a problémára kínált újszerĹą megoldás megismerésére, egy kattintás árán.Honlapok: Magyar Pénzverő Zrt.

Jelenlegi, harmadik változatában 2006-ban indítottuk útjára a Magyar Pénzverő Zrt. honlapját, mely a modern technológiát ötvözi a klasszikus, elegáns grafikával és a gazdag tartalommal.