EsettanulmanyokAjanlatokReferenciak

 Egyedi fórum modul


Fotó - Csapatmunka


Honlapok: Magyar Pénzverő Zrt.


Érme-csomagolás: 200Ft elsőnapi veret


Ha már fáj: teniszkonyok.hu hirdetés


Fotó - Ritmikus Gimnasztika


Fotó - Koncertek


Fotó - Tánc, színház


Érme-csomagolás: Reneszánsz emlékév


Tekerjünk! - Fermathron


Nem csak kenyérrel él az ember...Ez az egyedi fórum modul felhasználható bármely általunk épített honlapban, könnyű kezelhetősége és egyszerűsége révén alkalmas akár felhasználói visszajelzések fogadására is, avagy egyszerű csevegésre. A modul php -ben készült.
A modul képekre kattintva megtekinthető működés közben!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 


Honlapok: Csepel RG Klub

A Csepeli Ritmikus Gimnasztika klub honlapját szponzoráció keretében terveztük meg, és folyamatosan működtetjük.honlapok: teniszkönyök.hu

Két oldal mélységű honlap, melynek nyitóoldala ismerteti a kórképeket és a már létező orvosi kezelést, valamint megadja a lehetőséget az olvasónak a cég által a problémára kínált újszerű megoldás megismerésére, egy kattintás árán.Honlapok: Magyar Pénzverő Zrt.

Jelenlegi, harmadik változatában 2006-ban indítottuk útjára a Magyar Pénzverő Zrt. honlapját, mely a modern technológiát ötvözi a klasszikus, elegáns grafikával és a gazdag tartalommal.Mutiba készült!

Ez a Hollywood Multiplex mozikban üzembe helyezett kijelző rendszer 3 x 3 LCD televízióra vetítette ki a büfében kapható termékeket és azok árait.