EsettanulmanyokAjanlatokReferenciak

 Nem csak kenyérrel él az ember...


Fotó - Csapatmunka


Honlapok: Magyar Pénzverő Zrt.


Érme-csomagolás: 200Ft elsőnapi veret


Ha már fáj: teniszkonyok.hu hirdetés


Fotó - Ritmikus Gimnasztika


Fotó - Koncertek


Fotó - Tánc, színház


Érme-csomagolás: Reneszánsz emlékév


Tekerjünk! - Fermathron


Nem csak kenyérrel él az ember...


Únja már a kommersz serlegeket, a távolkeleti tömegcikk plecsniket? Kellemetlen az írószerboltokban kapható oklevélblankettákat használni mert soha senki nem teszi ki még az iroda falára sem? Ha úgy érzi, hogy  jutalomként ízléstelen vackokat "adományozni" kínos, akkor érdemes tovább olvasnia.

Az ösztönzés a szervezeti felépítmény  összetartó ereje. Az erkölcsi elismerés, a megbecsülés kézzel fogható és mindíg szem előtt lévő emlékművei az egyéni és vándordíjak. Ezek a nagyközönség előtti átadásuk pillanatától folyamatosan emlékeztetik a díjazottat, és munkatársait egyránt arra az emelkedett pillanatra, amit a mintaszerű szorgalom, vagy a különleges kihívást jelentő feladatok sikeres teljesítése hozott.

A nemes anyagok használata és a míves iparművészeti munka összhangja a sikert idézi a Soltész Melinda üvegtervező iparművész tervei alapján készült egyéni és vándordíjakban, melyet a Pepsi Americas megrendelésére szállítottunk a 2007-es év kiemelkedő teljesítményeinek elismeréséhez.

A "Connection" díj akrilüveg "C" formába zárt polírozott rézgömbje a Pepsi céglogó formavilágából építkezik, felületébe gravírozással került fel a díjazott neve és a kategória egyaránt.

A "Simply the Best" vándordíj megidézi a Pepsi logó elemeit, éppúgy mint magát a terméket, a formába öntött, buborékokat magába foglaló üveghullám tetejére ültetett cizellált rézgolyóval. A kiemelkedő eredményeket elért országok neve és a hozzájuk tartozó évszám, a polírozott síküveg talapzatra illesztett réztáblára került.

A 2008. évi "Brand Building" díjak: kristályüveg, 3D lézergravírozással, selyemmel bélelt díszdobozban.Oklevelek - 20. Csepel Kupa

A Csepeli RG klub 2008-as nemzetközi versenyének megszervezését fotómunkákkal, honlapkarbantartással, plakátokkal, oklevelekkel és szóróajándékokal segítettük.Rendezvények fényképezése

Józsi "party-fotói" életlenek és "valahogy" közöttük maradt Gizike, a sikító titkárnő, meglehetősen "ciki" pózban? Ha el szeretné kerüni az ilyen eseteket, kattintson!Oklevelek - Innostart NÜIK

Az Innostart NÜIK alapítvány Innovációs menedzserképzéséhez tervezett új oklevél digitális nyomtatással készül. A név továbbra is változó adatként jelenik meg a dokumentumban.Oklevelek - Innostart NÜIK 2004

Az Innostart NÜIK alapítvány Innovációs menedzserképzéséhez 2004-ben készített oklevél digitális nyomtatással készült. A név változó adatként jelent meg a dokumentumban.