EsettanulmanyokAjanlatokReferenciak

 Arculattervezés - A/4 mappa


Fotó - Csapatmunka


Honlapok: Magyar Pénzverő Zrt.


Érme-csomagolás: 200Ft elsőnapi veret


Ha már fáj: teniszkonyok.hu hirdetés


Fotó - Ritmikus Gimnasztika


Fotó - Koncertek


Fotó - Tánc, színház


Érme-csomagolás: Reneszánsz emlékév


Tekerjünk! - Fermathron


Nem csak kenyérrel él az ember...Biomassza: energetikailag hasznosítható növények, termés, melléktermékek, növényi és állati hulladékok. Országos Biomassza Klaszter: Az Országos Biomassza Klasztert 2006. január 30-án hozta létre 10 alapító tag az INNOSTART Nemzeti Üzleti és Innovációs Központ koordinálásával. A Klaszternek - amelyben a részvétel ingyenes - jelenleg több mint 50 tagja van és nyitva áll minden a biomassza, mint energiaforrás elterjedéséért, népszerűsítéséért elhivatott magánszemély és jogi személy előtt.

Az alternatív energiaforrások fejlesztéséért létrejött társulás arculattervezése keretében készítettü többek között ezt az A/4 méretű íveket befogadni képes mappát is.

A logó Pagels-Tóth Anna munkája
Az alternatív energiaforrások fejlesztéséért létrejött társulás számára készítettünk irodai anyagokat, többek között ezt az A/4 méretű íveket befogadni képes mappát is.


Arculattervezés - Országos Biomassza Klaszter taglista

Az alternatív energiaforrások fejlesztéséért létrejött társulás arculattervezése keretében készítettük többek között ezt az A/4 méretű taglistát.Országos Biomassza Klaszter arculattervezése: névjegyek

Az Országos Biomassza Klaszter arculat megtervezésének része volt a névjegyek elkészítése is.