EsettanulmanyokAjanlatokReferenciak

 Érme-csomagolás: 200Ft elsőnapi veret


Fotó - Csapatmunka


Honlapok: Magyar Pénzverő Zrt.


Érme-csomagolás: 200Ft elsőnapi veret

Ha már fáj: teniszkonyok.hu hirdetés


Fotó - Ritmikus Gimnasztika


Fotó - Koncertek


Fotó - Tánc, színház


Érme-csomagolás: Reneszánsz emlékév


Tekerjünk! - Fermathron


Nem csak kenyérrel él az ember...A Magyar Pénzverőtől kapott megbízás egy újszerű csomagolás elkészítésére szólt. Mivel korábban már készítettünk biztonsági kártyás csomagolást az arany egyforintoshoz, ezt kellett továbbfejlesztenünk, úgy, hogy az érme kivehető legyen, hiszen itt nem kellett a hamisítástól tartani.

A szétszedhető kapszula és a bankkártya  együttes használata valamint a kártya nyomata és a kapszula tartalma együttesen szimbolizálják az egyre nagyobb teret nyerő kártyahasználatot és e három alkotóelem: a kártya, a bankjegy és az érme egységét. A kártyán az érmekép motívuma, a Széchenyi Lánchíd látható, ami egyúttal a nagy névadóra is emlékeztet, aki oly sokat tett a hazai bankrendszer létrehozása érdekében.

 Az elkészült terméket leragasztott tasakba csomagolva árusítja a Magyar Pénzverű Zrt. webáruházában és a Szabadság téri MNB Látogatóközpontban berendezett üzletében. Az olcsó, de látványos termék turistacsoportok, konferencia résztvevők, barátok megajándékozásához kitűnő ötlet.

A Magyar Pénzverő honlapjáról közvetlenül rendelhető.

 Érme-csomagolás: Arany 1 forintos

10 mm átmérőjű színarany érme bankkártya méretű biztonsági díszcsomagolásban. A színarany érme az 1946-os 1 Forintos pénzérme pontos, kicsinyített mása.Érme-csomagolás: Reneszánsz emlékév

A Reneszánsz emlékév alkalmából megjelent forgalmi pénzérme sor a 2008. évi forgalmi érmék mellett egy Mátyás-korabeli garas és egy denár ...