EsettanulmanyokAjanlatokReferenciak

 Ă‰rme-csomagolás: 200Ft elsĹ‘napi veret


FotĂł - Csapatmunka


Honlapok: Magyar Pénzverő Zrt.


Érme-csomagolás: 200Ft elsőnapi veret

Ha már fáj: teniszkonyok.hu hirdetés


FotĂł - Ritmikus Gimnasztika


FotĂł - Koncertek


Fotó - Tánc, színház


Érme-csomagolás: Reneszánsz emlékév


TekerjĂĽnk! - Fermathron


Nem csak kenyérrel él az ember...A Magyar PénzverĹ‘tĹ‘l kapott megbízás egy újszerű csomagolás elkészítésére szólt. Mivel korábban már készítettünk biztonsági kártyás csomagolást az arany egyforintoshoz, ezt kellett továbbfejlesztenünk, úgy, hogy az érme kivehetĹ‘ legyen, hiszen itt nem kellett a hamisítástól tartani.

A szétszedhetĹ‘ kapszula és a bankkártya  együttes használata valamint a kártya nyomata és a kapszula tartalma együttesen szimbolizálják az egyre nagyobb teret nyerĹ‘ kártyahasználatot és e három alkotóelem: a kártya, a bankjegy és az érme egységét. A kártyán az érmekép motívuma, a Széchenyi Lánchíd látható, ami egyúttal a nagy névadóra is emlékeztet, aki oly sokat tett a hazai bankrendszer létrehozása érdekében.

 Az elkészült terméket leragasztott tasakba csomagolva árusítja a Magyar Pénzverű Zrt. webáruházában és a Szabadság téri MNB Látogatóközpontban berendezett üzletében. Az olcsó, de látványos termék turistacsoportok, konferencia résztvevĹ‘k, barátok megajándékozásához kitűnĹ‘ ötlet.

A Magyar PénzverĹ‘ honlapjáról közvetlenül rendelhetĹ‘.

 Érme-csomagolás: Arany 1 forintos

10 mm átmérĹ‘jű színarany érme bankkártya méretű biztonsági díszcsomagolásban. A színarany érme az 1946-os 1 Forintos pénzérme pontos, kicsinyített mása.Érme-csomagolás: Reneszánsz emlékév

A Reneszánsz emlékév alkalmából megjelent forgalmi pénzérme sor a 2008. évi forgalmi érmék mellett egy Mátyás-korabeli garas és egy denár ...