EsettanulmanyokAjanlatokReferenciak


2010-02-03 - Csak egy kattintás?

Általános vélekedés szerint a fotózás a pillanat művészete.
Nézzük meg a mellékelt filmet és gondoljuk át az elĹ‘bbieket!.

Tovább
 
2009-07-18 - X. Veszprémi Utcazene Fesztivál

Ismét nyár ismét utcaze fesztivál Veszprémben. Mindenhol zene, jókedv, délutántól éjfélig, bármilyen műfajban találtunk kedvünkre valót.

Tovább
 
2009-04-14 - Miért mondjuk nem magyarul?

Nem nyelvész és nem irodalmár szakmai körökben is új lendületet vettek a magyar nyelv védelmét szolgálni hívatott mozgalmak. Új nyelvvédĹ‘ csoportosulások alakultak, és a régebben működĹ‘ egyesületek, klubok keresik egymással a kapcsolatot. 

Tovább
 
2009-03-20 - CenzĂşra!

Korunkban a kormányzatok túl nagy nyomást gyakorolnak az újságírókra, hívja fel a figyelmet az "International Society for Human Rights" (ISHR) nevű szervezet.

Tovább
 
2009-01-30 - A Házi Feladat

Olvasom az ellenĹ‘rzĹ‘met. "Tisztelt SzülĹ‘! andrás (kis "a"-val, miként nemecsekernĹ‘é a Pál utcai fiúkban) szóval andrás megint nem végezte el a házi feladatát, immár tizedik alkalommal. Ezúttal visszaesĹ‘nek minĹ‘sítem és elrendelem nyilvános kivégzését." A következĹ‘ pillanatban látom magam a vérpadon, a bakó emeli pallosát, lesújt...

Tovább
 
2008-11-19 - Életem honlapja

Életem honlapját találtam meg tegnap, mikor épp a négy falat bámultam egy pohár Chardonnay és néhány jó cimbora társaságában. A legjobb az egészben az volt, hogy még a google.hu -t se kellett kinyitnom érte! A társaság egyik tagja említette, hogy van egy ilyen dolog, én meg jól szórakoztam rajta és aztán kipróbáltam.

Tovább