EsettanulmanyokAjanlatokReferenciak

 A Házi Feladat


Csak egy kattintás?


X. Veszprémi Utcazene Fesztivál


Miért mondjuk nem magyarul?


Cenzúra!


A Házi Feladat

Életem honlapjaOlvasom az ellenőrzőmet. "Tisztelt Szülő! andrás (kis "a"-val, miként nemecsekernőé a Pál utcai fiúkban) szóval andrás megint nem végezte el a házi feladatát, immár tizedik alkalommal. Ezúttal visszaesőnek minősítem és elrendelem nyilvános kivégzését." A következő pillanatban látom magam a vérpadon, a bakó emeli pallosát, lesújt...

Én meg felébredek egy rémálomból, a homlokomon egy "Enter-gomb és közvetlen környezete" - formájú mintázattal. Megint elaludtam, pedig tényleg el kellett volna végeznem a házi feladatot!

No, de mi is ez a házi feladat?

A házi feladatot mindenki ismeri aki járt iskolába, de ez esetben arról van szó, hogy megírjak egy nagy halom szöveget és kiválogassam a hozzá kapcsolódó képanyagot.
Mihez is? Az új honlapomhoz, ehhez a honlaphoz.
Írnom kell dolgokról, amik tetszenek és azokról is, amik nem, lehetőség szerint senkit nem megsértve, de azért objektíven elemezve egy-egy helyzetet, hogy segítsek Önnek, ha még tapasztalatlan az internet, a kiadványszerkesztés, vagy a vizuális kultúra világában. Bízom benne, hogy a házi feladatomat Ön hasznosnak találja! 
Kérem, ne legyen rest, és jelezzen vissza a láblécben található elérhetőségek bármelyikén!

Rendben, ez a helyzet velem, de mi a helyzet Önnel?

A rossz hír, hogy a házi feladatát minden, honlapot tervező embernek el kell végeznie. (A jó hír, hogy szívesen segítünk ebben is ha szüksége van rá)

Az előkészítési fázisban a "HF" az, hogy meghatározza a célkitűzéseket, amit a honlapjával általában, illetve egyes oldalaival, külön külön el szeretne érni.

A tervezési fázisban a "HF" az, hogy az általánostól a részletes felé haladva a lehetséges kapcsolati pontokat - folyamat-ábrát állítsunk fel, egy olyat, mely később a programozót és a látvány tervezőjét segíti munkájában. A következő feladatunk a tartalom elkészítése. Fontos a csontváz, csak épp nem elég mozgékony izomzat, idegek, inak és még a jóég tudja mi, azaz tartalom nélkül.

A házi feladat a honlap üzembe helyezésekor sem szűnik meg, ahhoz, hogy egy honlap sikeres legyen, folyamatosan el kell látni új tartalommal, ami újabb és újabb feladatokat ró szerkesztőjére.Az angolosan távozó honlap története

Vajon mi késztet egy ismert és népszerű kozmetikust arra, hogy frissen elkészült honlapját megint szó nélkül hátrahagyja, miként az előzőt is?Honlapok: Csepel RG Klub

A Csepeli Ritmikus Gimnasztika klub honlapját szponzoráció keretében terveztük meg, és folyamatosan működtetjük.honlapok: teniszkönyök.hu

Két oldal mélységű honlap, melynek nyitóoldala ismerteti a kórképeket és a már létező orvosi kezelést, valamint megadja a lehetőséget az olvasónak a cég által a problémára kínált újszerű megoldás megismerésére, egy kattintás árán.Honlapok: Magyar Pénzverő Zrt.

Jelenlegi, harmadik változatában 2006-ban indítottuk útjára a Magyar Pénzverő Zrt. honlapját, mely a modern technológiát ötvözi a klasszikus, elegáns grafikával és a gazdag tartalommal.