EsettanulmanyokAjanlatokReferenciak

 Életem honlapja


Csak egy kattintás?


X. Veszprémi Utcazene Fesztivál


Miért mondjuk nem magyarul?


Cenzúra!


A Házi Feladat


Életem honlapja


Ha még nem nézte meg a linket, kattintson ide!Életem honlapját találtam meg tegnap, mikor épp a négy falat bámultam egy pohár Chardonnay és néhány jó cimbora társaságában. A legjobb az egészben az volt, hogy még a google.hu -t se kellett kinyitnom érte! A társaság egyik tagja említette, hogy van egy ilyen dolog, én meg jól szórakoztam rajta és aztán kipróbáltam.

Nem, ha az ivagrára, uiagrára vagy esetleg a viagrára tippelt, ki kell ábrándítsam. Ha tippelt, bizonyára nem kattintott a bevezetőben található linkre sem, pedig érdemes. Tényleg.
Megtudható belőle rengeteg hiba, amit megrendelő csak elkövethet egy hirdetés terveztetése közben, és mellesleg, rendkívül kreatív reklám a hirdetés futtatójának, az agencyfusion-nak.
Ezt mondja: Az Ön grafikusa is túl kis méretű logót rak hirdetésésre, ráadásul annak legeldugottabb sarkába helyezi? Kenje rá a "Make My Logo Bigger" krémet, és csak figyelje, ahogy logója óriási méretűvé duzzad az oldalon! Most már minden rendben lesz. Hiszen a logót akarja eladni, nem a terméket, igaz?

A megnyíló honlapon a videó elindításához kattintson a lejátszás gombra!